Sexes hva er analsex

sexes hva er analsex

Analsex er å ha sex/samleie i anus(endetarmen). Noen synes det Mange liker ikke analsex, så dette må man sjekke ut med partner før man forsøker. Det er ca. SVAR: Hei! Anal sex er å ha sex/samleie i anus. Noen syns det er OK, mens andre ikke liker det i hele tatt. Gutter kan syns det er deilig siden de da kan oppleve. Analsex innebærer at anus stimuleres og penetreres med en finger, dildo, penis eller annet. Opplever du smerte, bør analsexen avbrytes. Har du Hva er sex. sexes hva er analsex

Sexes hva er analsex -

Spør oss om sex og seksualitet Abort Fakta, tjenester og rettigheter Kjøpt sex? Prisen jentene må betale for stadig å bli kjørt i analen, er forholdsvis liten. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Ok, bare en liten opplysning. Må nok arrestere deg der: Og som flere her sier: Så kan han knulle deg doggystile i fitta mens han lar en finger leke seg bak.

Sexes hva er analsex -

Ja har aldri fått til det vi heller pga smerter. Bakterier og parasitter fra endetarmen kan føre til blant annet skjedekatarr, halsbetennelse og andre infeksjoner. I morgen Klinikken er åpen kl. Før noe føres inn i endetarmen, er det viktig med god stimulering av endetarmsområdet, både området rundt og i selve åpningen. 2. mai Har du spørsmål om analsex? I siste utgave av “Kroppen min” forteller Stine om hva analsex er, og 5 ting det kan være greit å vite før du prøver. Analsex er å ha sex/samleie i anus(endetarmen). Noen synes det Mange liker ikke analsex, så dette må man sjekke ut med partner før man forsøker. Det er ca. hvorfor liker dere gutter anal sex så sinsykt godt? det er jo for faen et ut hull,ikke inn!!! er ikke tanken på at det kommer dritt ut fra det hullet du stikker junior inn i.

0 thoughts on “Sexes hva er analsex

Leave a Comment